Бровари
0.4 гектарів
До нас надійшло замовлення на розробку концепту і проектування ресторанного комплексу. Відмінною рисою його став зимовий сад. Також на території хотіли вирощувати фермерські продукти. Для цих цілей були спроектовані теплиця, а також ділянка під город і фруктовий сад.
Ми надали концепт і візуалізацію, зробили ескізне проектування, розробили проект, а в процесі його реалізації надавали авторський нагляд і контроль над виконанням робіт.
Вийшов затишний одноповерховий ресторан з заскленим зимовим садом і літнім майданчиком. На задньому дворі розмістилася зона відпочинку з басейном. Теплиця, сад і город органічно вписалися в концепт. Серед іншого, особливу увагу привертає басейн з живими рибами.
Комплекс багатофункціональний, сучасний і задовольняє потреби широкого кола клієнтів.
Бровари
0.4 гектарів