logo

Apartment in residential complex “Zarichny”

Kiev

110 m²

Before starting work, the owner of this 2-room apartment quite clearly expressed his wishes. We had to connect the kitchen and living room, and also create a seating area. I wanted to make the interior in light colors, but not to be too boring.

How did we solve the problem? In the kitchen-living room, a wall was used to separate the cooking area from the dining area. Depending on your mood, the meal can be held more formally, sitting at a table with exquisite serving, and more relaxed, seated at the bar. A large sofa was tucked away in the corner of the room. This way it doesn't look bulky and ensures a warm welcome to a group of friends. Bright furnishings and décor provide a beneficial contrast. The bedroom is designed in a classic style, in pastel colors. The decorative phyto picture in the bathroom deserves special attention. It refreshes the space very much.

The apartment is juicy and functional.

Apartment in residential complex “Zarichny”

Kiev

110 m²

Let's discuss your project